B-DAZZLE

BEGELEIDING & DAGBESTEDING

BEKIJK DE OPTIES

B-BIZZY

DAGBESTEDING

B-dazzle heeft een kleine werkplaats waar je lekker met je handen bezig kunt zijn. Sleutelen of klussen aan een oude auto, quad, fiets, maar ook muziek maken of schilderen en tekenen is mogelijk.

Je hebt vast zelf ook leuke ideeën. Je hebt zo een prima dagbesteding waar je lekker bezig kunt zijn. Hiernaast kunnen we op de sportzolder van de werkplaats even lekker ontspannen. Boksen op de bokszak, kickboksen of gewoon even aan de gang met de TRX, loopband of roeiapparaat.

Een aansluitend gesprekje over waar je wel of niet mee zit kan natuurlijk altijd.

Dit gebeurt vaak 1 op 1 maar in kleine groepjes van max 3 tot 4 personen is bespreekbaar.

B-INVENTIVE

B-INVENTIVE

ZELF OP ONTDEKKINGSREIS

Wees inventief, ontdek door middel van verschillende activiteiten wat er nog meer is dan dat wat je al doet. B-dazzle neemt je mee en we gaan het ontdekken, proeven, ondernemen. Activiteiten buiten, in het bos, strand. Pijl en boog schieten, zelf vuur maken, een vlot bouwen en die proberen zijn voorbeelden hiervan.

Met een kano de Biesbosch in of op mountainbike de Loonse en Drunense duinen in? Zelfs overnachten op Texel met overdag activiteiten is mogelijk. ( Met ouder en kind naar Texel voor verbinding? B-Tezzel )Het kan met B-dazzle.

Het doel van deze ontdekkingsreis? Ontdek jezelf en dat wat je leuk vindt, misschien totaal onbekend voor je en nu met professionele begeleiding. Gewoon bezig zijn met lichaam en geest, eventueel aangevuld met gesprekken over zaken waar je tegen aanloopt en niet zomaar met de eerste de beste deelt. Je bepaalt zelf wat je wel of niet wilt delen, je zult versteld staan over wat je al wist over jezelf maar nog nooit echt besproken en je visie over hebt gedeeld met iemand.

1 op 1 of in kleine groepjes van max 4 jongeren.

Vraag naar de mogelijkheden.

ONTDEK HET ZELF

Meer weten over

BEGELEIDING & DAGBESTEDING?

Neem gerust de stap. Stuur een bericht via het contactformulier of geef me een belletje op: 06 – 11 25 01 87