B-DAZZLE

JEUGDZORG & TRAINING

BEKIJK DE OPTIES

ROTS & WATER

PSYCHO FYSIEKE TRAINING

Rots en water is een psycho fysieke training waarin jongeren mentale en fysieke vaardigheden aanleren. Tijdens de training leren jongeren zich te uiten, opkomen voor zichzelf en naar elkaar te luisteren. Ze bespreken met elkaar hoe ze onveilige situaties kunnen voorkomen, en als dit toch gebeurt hoe ze zichzelf in veiligheid kunnen brengen en hoe ze om hulp kunnen vragen.

In deze lessen worden ze gestimuleerd om te vertrouwen op hun intuïtie en eigen gevoelens. Ook het aanvoelen en inleven in de gevoelens, grenzen van anderen te respecteren en negatieve groepsdruk te weerstaan. Dit wordt gedaan in de vorm van oefeningen, spel, drama, lichaamswerk en gesprekken. Rots en water bestaat uit 8 tot 10 lessen zowel in groepsverband als 1 op 1.

Op aanvraag kan er een passend aanbod worden geleverd die aansluit op uw behoeften.

B-STRONG

B-STRONG

WEERBAARHEIDSTRAINING

In deze training wordt je gestimuleerd om te vertrouwen op intuïtie en eigen gevoelens. Het aanvoelen en inleven in de gevoelens, grenzen van anderen te respecteren en negatieve groepsdruk te weerstaan. Kortom, je leert voor jezelf op te komen, stevig te staan in lastige situaties.

Dit wordt gedaan in de vorm van oefeningen, sport en spel, lichaamswerk en gesprekken. Spelenderwijs bespreken we de onderliggende problematieken die er spelen.

B-strong bestaat uit 10 tot 15 lessen zowel in groepsverband als 1 op 1. Op vraag kan er een passend aanbod worden geleverd die aansluit op uw behoefte.

Let op!

Je hoeft niet te kunnen boksen of kickboksen. Ouders krijgen indien nodig of wenselijk tips  en mogen een training mee doen. Mag.. maar hoeft niet

BE HUMBLE

B-HUMBLE

EMOTIE (AGRESSIE) REGULATIETRAINING.

  • Sta je vooraan bij een vechtpartij op school of op straat?
  • Voel jij je bekeken en vraag jij je af of ze wat ze van je moeten?
  • Iedereen lijkt je uit te dagen door een geluidje te maken of rare beweging en ga je hier op af?
  • De politie staat regelmatig voor je deur of je wordt steeds weer de klas uit gestuurd en je vindt dit onrechtmatig?
  • Je krijgt hierdoor last met Halt en of justitie?

De kans is groot dat hierdoor je normale bezigheden verstoord worden. Wellicht kan een training bij B-dazzle je hierbij helpen met de B-humble Emotie (agressie) regulatietraining. We gaan aan de slag met sport en spel, spelenderwijs bespreken we de onderliggende problematieken die er spelen. Leer hoe jij je kwetsbaar op kan stellen, wat dit met jou doet en je omgeving.

Ook ouders krijgen indien nodig en wenselijk tips en mogen een training mee doen.

ONTDEK HET ZELF

Meer weten over

JEUGDZORG & TRAININGEN?

Neem gerust de stap. Stuur een bericht via het contactformulier of geef me een belletje op: 06 – 11 25 01 87